امروز می خواهیم جو دوسر کواکر را بشناسیم که با آرد، رب و خلاصه به اشکال مختلف جای خود را در آشپزخانه ها می گیرد. روز به روز محبوب تر می شود، کسانی که سعی می کنند غذای سالم بخورند و کسانی که به آنچه می خورند توجه می کنند، به خصوص کسانی که رژیم دارند ترجیح می دهند.
امروز می گوییم بیایید بیاموزیم که جو دوسر برای چیست و کشف کنیم که چگونه می توانیم آن را مصرف کنیم. وقتی جو دوسر را که می توانید در بسیاری از دستور العمل ها، از شیرینی گرفته تا شور، به اشکال مختلف بگنجانید، بیشتر دوست خواهید داشت. تا جایی که ممکن است.
سبوس جو قسمتی از پوسته بیرونی جو دو سر است که از آسیاب کردن و مناسب کردن آن برای مصرف به دست می آید. از آنجایی که کالری کمی دارد، خاصیت تورم در معده دارد و هضم آن به زمان زیادی نیاز دارد.
به عنوان یکی از اجزای ضروری برخی از برنامه های رژیم غذایی دیده می شود. اگر می خواهید اطلاعات دقیق تری در مورد سبوس جو دوسر به دست آورید، بیایید شما را به صورت زیر در نظر بگیریم: سبوس جو دوسر
بلغور جو دوسر شامل دانه های جو دوسر است که پوسته بیرونی آن جدا شده است. این قسمت که شبیه دانه های درشت برنج است از بازارهای بزرگ هم قابل دسترسی است.
جو اسکاتلندی می توان آن را جو ریز آسیاب شده نامید. هنگامی که در آب جوشانده می شود، مخلوط هایی مانند پوره به دست می آید. بلغور جو دوسر بلغور جو که یکی از پرطرفدارترین جو دو سر در کشور ماست، از دم کشیدن بلغور، له کردن و صاف کردن آن به دست می آید.
جو مسطح خشک شده و برای عمر طولانی تری بسته بندی می شود. بنابراین، می توان آن را برای مدت زمان طولانی تری بدون خراب شدن و سالم استفاده کرد. وقتی همراه با آب یا شیر برای صبحانه یا میان وعده پخته شود و به فرنی تبدیل شود، تبدیل به یک دستور پخت بسیار کاربردی می شود.