خرما در قطر بسیار مغذی است. از محبوب ترین انواع خرما می توان به خرمای مدجول و دگلت نور اشاره کرد. اگرچه خرمای تازه خوراکی است، خرما اغلب به صورت خشک مصرف می شود و به راحتی از روی پوست خشک و ناهموارشان قابل شناسایی است.
خرما معمولاً خشک و کوچک است. این باعث می شود که خوردن خرماهای متعدد بسیار انجام پذیر باشد. در نتیجه، خوردن مقادیر زیادی کالری، فیبر و قند طبیعی در یک جلسه آسان است. بنابراین حتما خرما را در حد اعتدال مصرف کنید.
خرما منبع عالی فیبر، قندهای طبیعی و بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی است. با این حال، خرمای خشک کالری بالایی دارد و به راحتی می توان آن را در یک وعده پرخوری کرد. صرف نظر از غذایی که در مورد خوردن آن فکر می کنید، بهترین زمان برای خوردن زمانی است که گرسنه هستید یا می خواهید بخورید.
خرما فاقد چربی و کلسترول است. خرما حاوی ویتامین ها و مواد معدنی مانند روی، پتاسیم، کلسیم، فسفر و منیزیم است که بدن را تغذیه می کند. روی به تولید انسولین کمک می کند، در حالی که منیزیم در تنظیم قند خون نقش دارد.
خرما کلسترول ندارد و فقط مقدار کمی چربی دارد. بنابراین، اگر میخواهید غذای سالم بخورید و در عین حال کلسترول خود را کنترل کنید، خرما را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. خوردن پنج تا شش خرما در روز برای سلامتی شما کافی است.
به یاد داشته باشید، از آنجایی که مقداری شکر اضافه شده است، از مصرف آنها زیاده روی نکنید زیرا می تواند منجر به سطوح بالای قند و دیابت شود. خرما یکی از مغذی ترین مواد غذایی روی کره زمین است. آنها فواید معجزه آسایی در درمان انواع بیماری ها مانند بیماری قلبی، فشار خون و کلسترول بالا، سکته مغزی و غیره ارائه می دهند.
LDL یا کلسترول بد را می توان به راحتی با این غذا درمان کرد. آنها همچنین رگ های خونی را تمیز می کنند و از چسبیدن چربی ها به قلب و ایجاد لخته خون جلوگیری می کنند. گنجاندن خرما در مقادیر کم در رژیم غذایی روزانه می تواند به شما در حفظ سطح کلسترول سالم کمک کند. خرما فاقد کلسترول و چربی بسیار کمی است. خرما همچنین می تواند از سکته مغزی، تصلب شرایین و فشار خون بالا جلوگیری کند.